Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 15 de juny del 2010

GATS i GOS
















El plaer de viure amb gats és que mai descobreixes tots els seus secrets. Un gat mostra al món la seva bellesa exterior, i potser insinuarà que té un bon cor. Tot la resta és un secret que guarda per a aquell a qui estima. Els gats poden parlar si volguessin. Però no volen, els meus gats es queden perplexs quan no entens la seva clarísima conversa. El gos és pura energia, sembla que l'unic idioma que entén és; anem i pilota! Aquestes dues paraules submergeixen al gos en una hipnosis induïda per la veu humana que tranforma al gos en un cangur o cavall troton. Concell: Millor no estar molt prop...

4 comentaris:

  1. Estreeeenooo!!! Ja et podrem llegir!!
    Sí que són enigmàtics , els gats. Hi ha un llibre del Haruki Murakami que es diu "Kafka a la platja", si no el coneixes te'l recomano, un dels protagonistes parla amb els gats amb tota naturalitat. Tu segur que t'hi comuniques amb claretat.
    Petoneeets!!

    ResponElimina
  2. Gràcies Ju!!
    Olé,Olé!
    A casa ens comuniquem força be inclós el Carlos. Estic molt ben acompanyada. El gos es molt simpatic i m'ajuda a caminar un minimo de 40min al dia, fem relaxants passejades pel bosc, és la millor teràpia per a qui pateix sedentarisme.
    Gràcies per la recomanació del llibre.
    Petonás Gran

    ResponElimina
  3. Ei,benvinguda al món virtual!.Sí,si són enigmàtics els gats.

    Matt

    ResponElimina